Ηλεκτρονική Συσκευή Ατμίσματος Μίας Χρήσης

Προϊόν της Χρονιάς 2023 *
Vuse GO ~ BRITISH AMERICAN TOBACCO

Ψάχνεις ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μίας χρήσης, χωρίς δεσμεύσεις; Το Vuse, η #1 μάρκα ατμίσματος παγκοσμίως, δημιουργεί για σένα μια συσκευή με μπαταρία μεγάλης διάρκειας, υψηλή ποιότητα και λεπτό σχεδιασμό σε μέγεθος τσέπης. Το Vuse GO είναι προγεμισμένο, έτοιμο για χρήση και δεν χρειάζεται φόρτιση. Επίλεξε ανάμεσα σε δροσερές και πλούσιες σε ένταση γεύσεις και ανακάλυψε την αγαπημένη σου! Για εσένα που αναζητάς την απλότητα σε κάθε σου στιγμή, Vuse GO… κι έφυγες!

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι, καθώς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Vuse, η Νο1 μάρκα ατμίσματος παγκοσμίως, αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς», με το Vuse Go. Είναι πολύ σημαντικό ότι η αναγνώριση αυτή προέρχεται από έναν καταξιωμένο και αναγνωρισμένο θεσμό, που επιβραβεύει τα καινοτόμα προϊόντα στην Ελλάδα.
Η συγκεκριμένη διάκριση προσφέρει ιδιαίτερη αξία για εμάς στην ΒΑΤ, καθώς προέρχεται από τους Έλληνες καταναλωτές, οι οποίοι μας ξεχώρισαν για ακόμη μία φορά, επιβραβεύοντας

ουσιαστικά την προϊοντική καινοτομία της BAT στην κατηγορία του ατμίσματος.
Αυτές οι βραβεύσεις επιβεβαιώνουν την επιτυχία της αποστολής μας, στο να παρέχουμε καινοτόμα προϊόντα, υψηλής ποιότητας με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο, με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τους ενήλικες καταναλωτές. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε και να καινοτομούμε, για να προσφέρουμε ακόμη μεγαλύτερες επιλογές και ικανοποίηση στους καταναλωτές μας.

Ηρώ Αρμάου
Διευθύντρια Μάρκετινγκ, BAT Hellas