Γυναικείο Αποσµητικό

Προϊόν της Χρονιάς 2024 *
Dove Advanced Care ~ ΕΛΑΪΣ – UNILEVER HELLAS

Το Dove παρουσιάζει τη νέα σειρά Dove Advanced Care και προσφέρει την καλύτερη φροντίδα Dove που είχες ποτέ στην περιοχή της µασχάλης. Τώρα, µπορείς να σηκώσεις άφοβα τα χέρια σου ψηλά, αφού η νέα και εξελιγµένη σύνθεση των αποσµητικών Dove φροντίζει και βοηθά στη ενυδάτωση της επιδερµίδας. Με τεχνολογία τριπλής ενυδάτωσης και φόρµουλα που είναι φιλική προς την επιδερµίδα παρέχοντας 72 ώρες προστασία, νιώθεις γεµάτη αυτοπεποίθηση σε κάθε σου στιγµή.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Το Dove παρουσιάζει την εξελιγµένη σειρά Dove Advanced Care που προσφέρει την καλύτερη φροντίδα Dove που είχες ποτέ. Εσύ ακόµα να τη δοκιµάσεις;
Σας ευχαριστούµε που αναδείξατε τη σειρά Dove Advanced Care ως Προϊόν της Χρονιάς 2024 στην κατηγορία του. Το Dove προσφέρει την καλύτερη φροντίδα που είχες ποτέ στην περιοχή της µασχάλης! Τώρα, µπορείς να σηκώσεις άφοβα τα χέρια σου ψηλά, αφού η νέα και εξελιγµένη σύνθεση των αποσµητικών Dove φροντίζει και βοηθά στην ενυδάτωση της επιδερµίδας, για να νιώθεις γεµάτη αυτοπεποίθηση σε κάθε σου στιγµή. Ταυτόχρονα, η νέα σειρά Dove Advanced Care διαθέτει τεχνολογία τριπλής ενυδάτωσης και φόρµουλα, παρέχοντας ενισχυµένη προστασία που διαρκεί έως και 72 ώρες. Επιλέγοντας τη νέα σειρά Dove Advanced Care κάνεις upgrade στις συνήθειές σου αλλά και στην αγάπη προς τον εαυτό σου. Πες «ναι» στην καλύτερη φροντίδα που είχες ποτέ από το αγαπηµένο σου Dove!

Ζέτα Νικολάου
Oral Care EE & SEΕ Marketing Manager and Deodorants SEE Marketing Manager, ΕΛΑΪΣ – UNILEVER