Γυναικείες Σερβιέτες Ακράτειας

Προϊόν της Χρονιάς 2024 *
TENA Discreet ~ ESSITY HELLAS

Η ολοκληρωµένη σειρά TENA Discreet περιλαµβάνει σερβιέτες ακράτειας υψηλών προδιαγραφών, που καλύπτουν από την ελαφριά αδυναµία της κύστης έως και βαριά µορφής ακράτεια. Είναι ειδικά σχεδιασµένες για γυναίκες και διαθέτουν όλες το καινοτόµο σύστηµα «Τριπλή Προστασία ΤΕΝΑ», που διασφαλίζει κορυφαία προστασία από διαρροές, οσµές και υγρασία. H νέα καινοτοµία της σειράς TENA Discreet είναι η τεχνολογία «έως 12 ώρες στεγνότητα», όπου επιτυγχάνουµε το σφράγισµα της υγρασίας στο εσωτερικό της σερβιέτας, διασφαλίζοντας έτσι στεγνότητα µεγάλης διάρκειας.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Είµαστε πολύ περήφανοι για τη βράβευση της σειράς TENA Discreet στη φετινή διοργάνωση «Προϊόν της Χρονιάς». Η διάκριση αυτή έρχεται να επισφραγίσει τη συνεχή προσπάθειά µας να προσφέρουµε καινοτόµα προϊόντα, που απαντούν στις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες. Και η ολοκληρωµένη σειρά TENA Discreet το επιτυγχάνει µε τον καλύτερο τρόπο! Προσφέρει έως και «12ώρες στεγνότητας» για µια φυσιολογική και δραστήρια ζωή, γεµάτη αυτοπεποίθηση χωρίς καµιά ανασφάλεια.
Ευχαριστούµε θερµά τους καταναλωτές που µας χάρισαν αυτήν τη σπουδαία διάκριση, καθώς και όλους αυτούς που επιλέγουν καθηµερινά τα προϊόντα ΤΕΝΑ. Δεσµευόµαστε απέναντί τους να συνεχίσουµε την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων µε ακράτεια.

Αφέντρα Καραµολέγκου
Senior Brand Manager Intimate Hygiene Greece, ESSITY HELLAS