Φρουτοποτό

Προϊόν της Χρονιάς 2024 *
Frulite Boost Ανανάς Σταφύλι Μπανάνα Λεµόνι ~ COCA-COLA HELLAS

Ένα λανσάρισµα βασισµένο σε χυµούς από εξωτικά φρούτα, µια διατροφική τάση που έχει εξαπλωθεί στην ελληνική αγορά µε χαρακτηριστικό τα έντονα χρώµατα, τις ιδιαίτερες υφές και τον premium χαρακτήρα των συνδυασµών φρούτων. Τo Frulite Βoost Ανανάς Σταφύλι Μπανάνα Λεµόνι αποτελεί µια ξεχωριστή επιλογή χυµού ψυγείου µε ιδιαίτερους συνδυασµούς γεύσεων, extra βιταµίνες και το χαρακτηριστικό triple energy pack µε Guarana, Ginseng και φυσική καφεΐνη, που χαρίζουν την επιπλέον ενέργεια που χρειάζεσαι κάθε µέρα.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Στην Coca-Cola Τρία Έψιλον ακούµε σταθερά τις ανάγκες των καταναλωτών και δεν σταµατάµε να καινοτοµούµε και να εξελίσσουµε διαρκώς το 24/7 χαρτοφυλάκιο των προϊόντων µας. Η διάκριση «Προϊόν της Χρονιάς 2023» που δόθηκε στο νέο µας προϊόν χυµού Frulite Boost Ανανάς Σταφύλι Μπανάνα Λεµόνι, µας γεµίζει χαρά και υπερηφάνεια. Ένα προϊόν που κέρδισε την προτίµηση των καταναλωτών µε την πρωτότυπη γεύση του, αποτέλεσµα ενός ιδιαίτερου συνδυασµού που σε γεµίζει ενέργεια. Ενός συνδυασµού που µόνο το Frulite ξέρει να κάνει.
Ευχαριστούµε θερµά τους καταναλωτές για τη θετική αξιολόγηση αλλά και τη διοργάνωση, που και φέτος επιβράβευσε την καινοτοµία, και υποσχόµαστε ότι θα συνεχίσουµε να αφουγκραζόµαστε τις γευστικές προτιµήσεις και τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς και να καινοτοµούµε.

Δέσποινα Καρµίρη
Senior Brand Manager Amita Motion & Frulite, COCA-COLA HELLAS