Έτοιμα Γεύματα Υψηλής Διατροφικής Αξίας

Προϊόν της Χρονιάς 2023 *
Protein Avocado Bowls ~ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

O Γρηγόρης λάνσαρε τα Protein Avocado Bowls, πλήρη γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας, πλούσια σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες.

Kαινοτομία: η μοναδική πρόταση στην καφεστίαση για όσους επιλέγουν μια protein διατροφή στο σπίτι, στο γραφείο ή on the go.
Ελκυστικότητα: Σε τρεις διαφορετικές προτάσεις, παρασκευασμένες με δημοφιλείς πρώτες ύλες, έτσι ώστε να υπάρχει ποικιλία επιλογών.
Αξία χρήσης: μεγάλη, καθώς καλύπτουν την αυξανόμενη ανάγκη των καταναλωτών για γεύματα πλούσια σε πρωτεΐνη.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Η ανάδειξη των Protein Avocado Bowls ως Προϊόν της Χρονιάς 2023 στην κατηγορία «Έτοιμα γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας», μας γεμίζει υπερηφάνεια και μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε με ακόμα περισσότερες καινοτομίες.
Στον Γρηγόρη το επίκεντρο ήταν, είναι και θα είναι ο καταναλωτής, και η αποστολή μας είναι να του φτιάχνουμε τη μέρα με προϊόντα που ξεχωρίζουν. Αφουγκραζόμαστε συνεχώς τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και καταναλωτικές ανάγκες και δημιουργούμε, με αγάπη

και μεράκι, γευστικές και ποιοτικές προτάσεις από εκλεκτές πρώτες ύλες.
Θα ήθελα, επίσης, να συγχαρώ τους διοργανωτές, αφενός για την εξαιρετική φιλοξενία και αφετέρου για τη διοργάνωση αυτού του σημαντικού θεσμού βράβευσης της καινοτομίας. Σας ευχαριστούμε θερμά για την πρωτοβουλία σας να επιβραβεύετε την αριστεία και τις επιχειρήσεις που επενδύουν στην προϊοντική καινοτομία. Γιατί τέτοιου είδους πρωτοβουλίες μάς ωθούν να βάζουμε τον πήχυ ακόμα πιο ψηλά.

Άννα Κολυβά
Marketing & Shared Services General Director, Γρηγόρης