Εστία Καφέ

Προϊόν της Χρονιάς 2023 *
Ελ Γκρέκο Master ~ RESOUL ΕΛΛΑΣ

Η Εστία Ελ Γκρέκο Master διαθέτει υψηλής ακρίβειας στρόφιγγα ρύθμισης της φλόγας με ενσωματωμένο μηχανισμό πιεζοηλεκτρικής ανάφλεξης για ακόμα πιο εύκολο άναμμα, χωρίς να χρειάζονται αναπτήρας ή σπίρτα. Η ειδικά σχεδιασμένη σχάρα της προσφέρει μεγαλύτερη ευστάθεια του σκεύους και έχει εμαγέ επικάλυψη για πιο εύκολο καθαρισμό και ανθεκτικό χρώμα. Χάρη στο σύστημα σύνδεσης Easy Clic Plus, η εστία μπορεί να συνδεθεί και να αποσυνδεθεί ακόμα και όταν η βάση εστίας Ελ Γκρέκο δεν είναι άδεια.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Η βράβευση της Εστίας Ελ Γκρέκο Master ως «Προϊόν της Χρονιάς 2023» αποτελεί για εμάς μια σπουδαία διάκριση από έναν πολυετή και διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό. Οι καταναλωτές ξεχώρισαν την εστία Master για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της, αποδεικνύοντας ότι αντιλαμβάνονται πλήρως την εξέλιξη που φέρνει στην κατηγορία της.
Η πλέον προηγμένη εστία της Ελ Γκρέκο προσφέρει ακόμα ευκολότερο άναμμα, χωρίς να χρειάζονται αναπτήρας ή σπίρτα, χάρη στον ενσωματωμένο μηχανισμό πιεζοηλεκτρικής ανάφλεξης που διαθέτει η υψηλής ακρίβειας

στρόφιγγα ρύθμισης της φλόγας. Παράλληλα, η ειδικά σχεδιασμένη σχάρα της παρέχει μεγαλύτερη ευστάθεια του σκεύους και διαθέτει εμαγέ επικάλυψη για πιο εύκολο καθαρισμό και ανθεκτικό χρώμα.
Για τον Όμιλο Εταιρειών Resoul, το βραβείο έρχεται σε μια χρονιά-ορόσημο, καθώς η Ελ Γκρέκο γιορτάζει φέτος 20 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά. Σε αυτή την επέτειο, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μια υψηλού κύρους διοργάνωση αναγνωρίζει τις αξίες της δημιουργικότητας, της καινοτομίας και της αξιοπιστίας που διέπουν τη φιλοσοφία μας.

Άνθιμος Δημητριάδης
Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Resoul