Ερωτικά Βοηθήματα

Προϊόν της Χρονιάς 2023 *
Durex Play ~ RECKITT BENCKISER HELLAS

Tα νέα Durex Play οδηγούν σε νέες και ανεξερεύνητες εμπειρίες. Η καινοτόμος υφή από διπλή στρώση σιλικόνης, όμοια με αυτή του δέρματος, τους καθιστά απαλούς, προσφέροντας καλύτερη αίσθηση κατά τη διείσδυση. Οι δονητές Durex Play είναι πολλαπλών σχημάτων και ταχυτήτων, αθόρυβοι για άνεση και διακριτικότητα, διαθέτουν 8 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης, επαναφορτιζόμενοι, ενώ ο ειδικά σχεδιασμένος μηχανισμός τους προσφέρει ευχαρίστηση που καθηλώνει. Είναι αδιάβροχοι, κάτι που επιτρέπει να χρησιμοποιούνται για έως και 30 λεπτά ακόμα και στο ντουζ.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Η διάκρισή μας στο θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς 2023» με το Durex Play στην κατηγορία των ερωτικών βοηθημάτων αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς. Για πάνω από 90 χρόνια το Durex, ο παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά των προφυλακτικών, δημιουργεί προϊόντα σχεδιασμένα για ασφαλές και απολαυστικό σεξ.
Η νέα σειρά δονητών Durex Play με καινοτόμο υφή από διπλή στρώση σιλικόνης, όμοια με αυτή του δέρματος, και σχήματα, προσφέρεται για νέες και ανεξερεύνητες εμπειρίες.

Τα νέα sex toys μετουσιώνουν το όραμα της Durex, την απελευθέρωση του πραγματικού σεξουαλικού μας εαυτού, ενδυναμώνοντας τον σεξουαλικό πειραματισμό σε μαζικό επίπεδο.
Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που τα προϊόντα μας επιβραβεύθηκαν στο θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς», ένα θεσμό που υποστηρίζει την καινοτομία και τις εταιρείες που τολμούν και επενδύουν ανταποκρινόμενες στις καταναλωτικές ανάγκες. Ευχαριστούμε.

Κατερίνα Τζίνου
Brand Manager Durex, Reckitt Benckiser