Επιδόρπιο Πρωτεΐνης

Προϊόν της Χρονιάς 2024 *
ΔΕΛΤΑ Vitaline Pudding ~ ΔΕΛΤΑ

Η πρόταση υγιεινής διατροφής από τη Δέλτα ακούει στο όνοµα Vitaline Pudding. Μια θρεπτική, υγιεινή και απολαυστική πρόταση µε χαρακτηριστική πλούσια υφή. Σε 3 γεύσεις, σοκολάτα, βανίλια και καραµέλα για το απόγευµα, µια υγιεινή απόλαυση µετά το µεσηµεριανό/δείπνο, µετά την προπόνηση, µια υγιεινή λύση έναντι ενός κανονικού γλυκού. Ένα Vitaline Pudding προσφέρει πρωτεΐνες και γεύση χωρίς τύψεις!
Ένας νέος υγιεινός τρόπος απόλαυσης αφού συνδυάζουν απολαυστική γεύση και χαµηλές θερµίδες. Για ενίσχυση του οργανισµού µε πρωτεΐνη.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Η ανάδειξη της σειράς Vitaline Puddings ως «Προϊόν της Χρονιάς», στο πλαίσιο ενός διαγωνισµού διεθνούς κύρους, δεν αποτελεί απλά µία ακόµη απόδειξη της διαχρονικής µας δέσµευσης στην καινοτοµία και την ποιότητα αλλά µια µέγιστη τιµή, καθώς απονέµεται απευθείας από τους καταναλωτές, οι οποίοι µας στηρίζουν για περισσότερα από 70 χρόνια. Για εµάς στη Δέλτα, αυτή η εµπιστοσύνη είναι βασικό κίνητρο για να παραµείνουµε προσηλωµένοι στον κεντρικό µας στόχο: να προσφέρουµε διαρκώς προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και διατροφικής αξίας, που κάνουν την καλή διατροφή προσβάσιµη, εύκολη και απολαυστική για όλους.

Ειρήνη Χριστοδουλοπούλου
Marketing Manager, ΔΕΛΤΑ