Επιδόρπια Γιαουρτιού

Προϊόν της Χρονιάς 2023 *
Ηarmony Gourmet ~ ΜΕΒΓΑΛ

Η ΜΕΒΓΑΛ έχει πολύχρονη πείρα στο χώρο των γαλακτοκομικών προϊόντων, δυνατή παρουσία στην κατηγορία των γιαουρτιών και ηγετική θέση στα γιαούρτια με φρούτα. Το 2017 λανσαρίστηκαν τα Ηarmony gourmet με πορτοκάλι ή αλατισμένη καραμέλα με περιέκτη κομμάτια βελγικής σοκολάτας. Εμπλουτίστηκαν τον Μάιο 2022 με δύο καινοτόμους γεύσεις: lemon-cheesecake με περιέκτη μπισκότα βουτύρου και cookies-cream με περιέκτη κομμάτια brownies. Συνδυάζοντας τις ευεργετικές ιδιότητες του γιαουρτιού με την απόλαυση του γλυκού σε ένα mini snack από 109 θερμίδες ανά 100 gr., αποτελούν απόλαυση χωρίς ενοχές.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Κάθε βραβείο, κάθε διάκριση των προϊόντων μας αποτυπώνει τη δουλειά, τη φροντίδα, το μεράκι μιας ευρύτερης ομάδας ανθρώπων, που στοχεύουν στην καινοτομία, την ποιότητα, την υψηλή διατροφική αξία, τους επιτυχημένους γευστικούς συνδυασμούς. Αυτή είναι η ομάδα της ΜΕΒΓΑΛ, που νιώθει περήφανη και για τα 435 προϊόντα της, το καθένα από τα οποία θα μπορούσε να είχε βραβευθεί, όπως τα Harmony Gourmet.

Το κύρος του θεσμού «Προϊόν της Χρονιάς» και η ανεξάρτητη μορφή της αξιολόγησης από τους ίδιους τους καταναλωτές μας, πολλαπλασιάζουν τη δύναμη της διάκρισης και μας κάνει διπλά χαρούμενους το γεγονός ότι συμμετείχαμε στη φετινή διοργάνωση και κερδίσαμε μία διάκριση με διεθνή αναγνωρισιμότητα. Ευχόμαστε ο θεσμός να συνεχίσει να αναδεικνύει την καινοτομία και την ποιότητα των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Κώστας Τουτουνάς
Trade Marketing, ΜΕΒΓΑΛ