Ενυδατικός Ορός

Προϊόν της Χρονιάς 2024 *
Bioten Hydro X-Cell Face Serum ~ ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ

Ο Supercharged ορός bioten Hydro X∙Cell, 96% συστατικά φυσικής προέλευσης, αυξάνει άµεσα τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερµίδας σε µόλις 20 δευτερόλεπτα από τη χρήση.
Έχει ελαφριά και εξαιρετικά ενυδατική σύνθεση, µε 5% ισχυρό, πολλαπλής δράσης ενυδατικό σύµπλοκο. Το σύµπλοκο αυτό αποτελείται από 100% φυσικό Cellular Water από σπιρουλίνα, υαλουρονικό οξύ και φυτικά Ceramides. Προσφέρει άµεση ενυδάτωση έως +80% και κλειδώνει την υγρασία έως και 72 ώρες.
Προϊόν που συµπληρώνει την ολοκληρωµένη σειράς περιποίησης προσώπου Hydro X-cell.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Η βράβευση που λαµβάνει τη φετινή χρονιά η σειρά Hydro X-cell για τον ορό ενυδάτωσης, αποτελεί ορόσηµο για τη µάρκα Bioten, που βραβεύεται σε µια τόσο σηµαντική διοργάνωση για τρίτη συνεχόµενη χρονιά. Η νέα σειρά bioten Hydro X-Cell, πλήρως ευθυγραµµισµένη µε τη στρατηγική του οµίλου, είναι σχεδιασµένη για να προσφέρει απόλυτη εµπειρία ενυδάτωσης που διαρκεί: ελαφριές και ταυτόχρονα εξαιρετικά ενυδατικές φόρµουλες µε σατινέ υφή, σχεδιασµένες να προσφέρουν άµεση ενυδάτωση και να κλειδώνουν την υγρασία έως και για 72 ώρες. Η δέσµευση του οµίλου για υψηλής και σταθερής ποιότητας προϊόντων και παρεχόµενων υπηρεσιών αποτελούν βασικό στόχο και αναπόσπαστο στοιχείο της φιλοσοφίας µας. Καθώς ο όµιλος συνεχίζει το ταξίδι του, υιοθετώντας τις αρχές της αριστείας, επιβεβαιώνει τη δέσµευσή του να συνεχίσει να προσφέρει απλές και όµορφες λύσεις που φτιάχνουν τη διάθεση, που κάνουν την κάθε µέρα καλύτερη, που δηµιουργούν βιώσιµη αξία.

Νικόλ Αλέξη
Senior Brand Manager, ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ