Εντατική Αναδόµηση

Προϊόν της Χρονιάς 2024 *
Le Petit Marseillais – Σειρά Εντατικής Αναδόμησης ~ JOHNSON & JOHNSON HELLAS

Το Le Petit Marseillais δηµιούργησε τη σειρά εντατικής αναδόµησης µε αποδεδειγµένη αποτελεσµατικότητα για τρεις φορές λιγότερο σπάσιµο της τρίχας. Χάρη στη µοναδική σύνθεση µε βιολογικό έλαιο jojoba, γνωστό για τις αναπλαστικές του ιδιότητες, τα µαλλιά αναδοµούνται από τις ρίζες ως τις άκρες, αντανακλούν λάµψη, υπόσχονται θρέψη, ελαστικότητα και απαλότητα. Η πρωτοποριακή σύνθεσή τους αποτελείται από έως και 96% συστατικά φυσικής προέλευσης, χωρίς σιλικόνη για φυσικό αποτέλεσµα, πάντα µε σεβασµό προς τον καταναλωτή και τη φύση.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Θέλω να σας ευχαριστήσω θερµά για τη διάκριση της σειράς «εντατικής αναδόµησης Le Petit Marseillais» και να συγχαρώ όλους τους νικητές που συµβάλλουν στην καινοτοµία και στην εξέλιξη. Σε µια απαιτητική περίοδο, τόσο για τις εταιρείες που αναζητούν πρωτοποριακές λύσεις, όσο και για τους καταναλωτές που αντιµετωπίζουν µια νέα καθηµερινότητα γεµάτη προκλήσεις, η συγκεκριµένη βράβευση είναι εξαιρετικά σηµαντική.
Οι εταιρείες οφείλουν να ακούσουν τις ανάγκες των καταναλωτών, χτίζοντας µια αµφίδροµη σχέση µαζί τους.
Έτσι, δηµιουργήσαµε τη σειρά εντατικής αναδόµησης, ιδανική για φθαρµένα µαλλιά µε τάση που σπάνε. Μια αυθεντικά φυσική συνταγή που περιέχει βιολογικό έλαιο jojoba, ένα πολύτιµο και σπάνιο έλαιο αναγνωρισµένο για τις ισχυρές αναπλαστικές του ικανότητες. Η σειρά εντατικής αναδόµησης επαναφέρει την απαλότητα, την ελαστικότητα και τη λάµψη στα µαλλιά σας. Το Le Petit Marseillais αποτελεί ένα brand άρρηκτα συνδεδεµένο µε τη φύση και µε σεβασµό προς το περιβάλλον, και γι’ αυτό επιλέγει βιολογικά συστατικά, µε γνώµονα πάντα τη βιωσιµότητα.

Γρηγόρης Καρέλος
General Manager South East Europe, KENVUE