Ενισχυτικά Πλύσης

Προϊόν της Χρονιάς 2022 *
Lenor Unstoppables ~ Procter & Gamble

Τα ενισχυτικά αρώματα ρούχων Lenor Unstoppables κυκλοφορούν σε πολλά, υπέροχα αρώματα και χαρίζουν φρεσκάδα στα ρούχα με κάθε πλύση. Οι πέρλες Lenor Unstoppables διατηρούν τη φρεσκάδα στα ρούχα σας για έως και 12 εβδομάδες (στην ντουλάπα σας).

Αυτό συμβαίνει επειδή οι πέρλες μπαίνουν στην αρχή του πλυσίματος, επιτρέποντας σε περισσότερο άρωμα να εισχωρήσει αργά στα υφάσματα σας καθώς πλένονται. Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, εκτός από τα καπάκια και το περιτύλιγμα. Πλήρως ανακυκλώσιμο εκτός του περιτυλίγματος.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την αναγνώριση των Lenor Unstoppables ως «Προϊόν της Χρονιάς 2022». Αισθανόμαστε περήφανοι για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών, οι οποίοι εξακολουθούν να επιζητούν και να στηρίζουν την καινοτομία. Τα ενισχυτικά αρώματα ρούχων Lenor Unstoppables δεν θα σταματήσουν να σας εκπλήσσουν προσφέροντας ασταμάτητη έκρηξη φρεσκάδας

στα ρούχα και τα σεντόνια σας, που διαρκεί έως και 12 εβδομάδες στην ντουλάπα. Διατίθενται σε 4 απολαυστικά αρώματα, με ειδική τεχνολογία που καταπολεμά τις δυσοσμίες και χαρίζουν μία ακαταμάχητη απόλαυση φρεσκάδας που διαρκεί. Έτοιμα να απογειώσουν τις αισθήσεις σας και να σας κάνουν να νιώσετε υπέροχα με το Lenor.

Μαριάννα Κορδοπάτη
Senior Marketing Director, P&G Νοτιοανατολικής Ευρώπηςς