Εφαρμογή Ηλεκτροκίνητου Οχήματος

Προϊόν της Χρονιάς 2023 *
incharge ~ NRG SUPPLY AND TRADING

Το incharge αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη δωρεάν εφαρμογή για τον οδηγό ηλεκτρικού ή plug-in hybrid οχήματος. Προσφέρει: Αναζήτηση και πλοήγηση στο επιθυμητό σημείο φόρτισης με χάρτη real time Δυνατότητα εφαρμογής φίλτρων, επιλέγοντας ανάμεσα σε χαρακτηριστικά των σταθμών (π.χ. ταχύτητα φόρτισης) Αποστολή ειδοποιήσεων σε πραγματικό χρόνο για την εξέλιξη της φόρτισης Προβολή ιστορικού από προηγούμενες φορτίσεις Πληρωμή μέσω της εφαρμογής με σύγχρονες μεθόδους πληρωμών όπως e-wallet και πιστωτικές ή/και χρεωστικές κάρτες και έκδοση αποδείξεων 24/7 τηλεφωνική εξυπηρέτηση με εξειδικευμένη ομάδα

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Στην nrg, είμαστε πολύ χαρούμενοι για την αναγνώριση της εφαρμογής του incharge ως «Προϊόν της Χρονιάς». Σε μια νέα εφαρμογή, σε μια ολοκαίνουργια επί της ουσίας κατηγορία, ιδιαίτερα απαιτητική, υψηλής επένδυσης και ρίσκου, βάλαμε τους καταναλωτές, ιδιώτες και επαγγελματίες, στο επίκεντρο και καταφέραμε να αναγνωρίσουμε και να ικανοποιήσουμε τις πραγματικές ανάγκες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως και οι ίδιοι δημόσια παραδέχονται.
Το incharge υλοποίησε μια μεγάλη υπόσχεση: ότι θα κάνουμε το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης

πραγματικότητα για όλους τους Έλληνες, αποδεικνύοντας ότι η καινοτομία δεν είναι απλώς μια σύγχρονη τάση αλλά ανάγκη για εξέλιξη και προσαρμογή σε ένα νέο τοπίο, που τώρα διαμορφώνεται.
Ως χρήστες του incharge και οι ίδιοι, αλλά και σχεδιαστές του μεγαλύτερου δικτύου ταχυφορτιστών στην Ελλάδα, θα συνεχίσουμε απαιτητικά να εξελίσσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και δεν θα σταματήσουμε να καινοτομούμε και να προσπαθούμε με πάθος να γινόμαστε καλύτεροι, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και τους καταναλωτές μας.

Ανδρέας Παπαχριστόπουλος
Διευθυντής Marketing, nrg