Διαδικασία Αίτησης Στεγαστικού Δανείου

Προϊόν της Χρονιάς 2023 *
Στεγαστικό Δάνειο μέσω v-Banking ~ EUROBANK

Με την πρωτοποριακή υπηρεσία v-Banking της Eurobank δίνεται η δυνατότητα απομακρυσμένης αίτησης στεγαστικού δανείου και end to end εξυπηρέτηση μέσω video call χωρίς την παρουσία του πελάτη σε φυσικό κατάστημα. Το σύνολο της διαδικασίας υλοποιείται εξ’αποστάσεως μέσω video και μόνο η τελική υπογραφή απαιτεί τη φυσική του παρουσία. Πρόκειται για απλουστευμένη έναρξη διαδικασίας μόνο με το τελευταίο εκκαθαριστικό. Επενδύουμε στην αξία της καινοτομίας και προσφέρουμε νέους τρόπους εξυπηρέτησης και τεχνολογίες αιχμής που διευκολύνουν την τραπεζική καθημερινότητα.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Η διάκριση αυτής της καινοτόμου υπηρεσίας «Υποβολής στεγαστικού δανείου μέσω v-Banking» από ένα θεσμό που επιβραβεύει τη διαφοροποίηση και προωθεί την επιχειρηματική αριστεία, αποτελεί για εμάς στη Eurobank ύψιστη τιμή, πολλώ δε μάλλον όταν αξιολογείται και επιλέγεται πρωτογενώς από τους καταναλωτές. Στη Eurobank η προσφορά καινοτόμων υπηρεσιών αποτελεί τον κύριο πυλώνα του μετασχηματισμού της σε “phygital” Bank, προσπαθώντας να καλύψει με απλό τρόπο τις ανάγκες του πελάτη, δίνοντάς του τη δυνατότητα και την ευκολία να «σερβίρεται»

απομακρυσμένα όποτε και όπου το θελήσει. Εν μέσω της εν θέματι πρωτοβουλίας συγκεράσαμε την ψηφιοποίηση (digitization) της διαδικασίας του στεγαστικού δανείου με τη δυνατότητα του πελάτη να επικοινωνεί μέσω video όταν ο ίδιος το επιλέγει, καθιστώντας την αγορά της μελλοντικής του κατοικίας ευκολότερη και περισσότερο προσβάσιμη από ποτέ. Η καινοτομία αυτή διαφοροποίησε εμφατικά τον τρόπο που ο πελάτης βιώνει τη διαδικασία χρηματοδότησης, βελτιστοποιώντας παράλληλα την ολιστική του εμπειρία και εγκαθιδρύοντας τη Eurobank ως πρωτοπόρο της εξέλιξης και της καινοτομίας.

Άγγελος Καρακερέζης
Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Επικεφαλής Τομέα Εναλλακτικών Δικτύων, Eurobank