Μπίρα Easy Open

Προϊόν της Χρονιάς 2022 *
Pils Hellas Easy Open ~ Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης

Η Pils Hellas παρουσιάζει μια νέα συσκευασία με 4 επιπλέον φιάλες συγκριτικά με τα ανταγωνιστικά party packs, σε μια τιμή εξαιρετικά προσιτή, που ξεχωρίζει. Έχει Νέο easy open καπάκι, να το ανοίγεις όπου και αν βρίσκεσαι, και είναι 200ml ώστε να:

• παγώνει γρηγορότερα

• μην προλαβαίνει να ζεσταθεί

• καταλαμβάνει λιγότερο χώρο, χαρακτηριστικά χωράει ολόκληρο το κιβώτιο στο ψυγείο

• αποτελεί ιδανική μερίδα, όταν θες «τόσο όσο»

• έχει λιγότερες θερμίδες ανά μερίδα

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης μας χαρακτηρίζει η αγάπη και το μεράκι μας για την καλή μπίρα. Με σεβασμό στο προϊόν και δέσμευση προς όλους εκείνους που επιλέγουν τη μπίρα μας, τα προϊόντα μας κρύβουν μέσα τους την πολυετή μας εμπειρία και παράγονται με τους πλέον υπεύθυνους και βιώσιμους τρόπους. Νιώθουμε πραγματικά υπερήφανοι για τη διάκριση της φιάλης 200 ml της Pils Hellas ως «ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2022» στην κατηγορία ΜΠΙΡΑ Easy Open. Αξιοποιώντας την παράδοσή μας και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον,

στοχεύουμε διαρκώς σε καινοτόμες λύσεις που δημιουργούν μία premium εμπειρία για τους λάτρεις της μπίρας. Το κύρος και η αξιοπιστία της διοργάνωσης, που βασίζεται σε ανεξάρτητη και αμερόληπτη έρευνα καταναλωτών, σε συνεργασία με την κορυφαία στο χώρο IRI, ενισχύει την ικανοποίησή μας για αυτή τη διάκριση και ισχυροποιεί τη δέσμευσή μας για την παραγωγή καλής μπίρας και την ποιοτική της απόλαυση. Ευχαριστούμε όλους θερμά για την προτίμηση.

Νίκος Μιχαλόπουλος
Marketing Director, Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης Α.Ε.