Ασύρματη Ηλεκτρική Σκούπα Χειρός

Προϊόν της Χρονιάς 2022 *
Rowenta X-Force Flex ~ Groupe Seb Hellas

Σκουπίστε στο πάτωμα, στο τραπέζι έως και το ταβάνι με το υψηλής απόδοσης Stick σκουπίσματος της ROWENTA, X-FORCE FLEX! Διαθέτει αποσπώμενη μπαταρία για εύκολη φόρτιση και ενσωματωμένο εύκαμπτο σωλήνα, χάρη στον οποίο μπορείς να σκουπίζεις έως και 4 φορές πιο μακριά κάτω από χαμηλά έπιπλα!

Η θέση Stop & Go, με τον σωλήνα και το πέλμα να στέκονται μόνα τους, βοηθάει να κάνεις διάλειμμα οποιαδήποτε στιγμή ή να χρησιμοποιήσεις το σκουπάκι χειρός για τις μικροζημιές.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Είναι πολύ σημαντική για εμάς η βράβευση στο θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς 2022», αυτού του παγκοσμίως καταξιωμένου θεσμού, γιατί αποδεικνύει πως είμαστε πιστοί στην υπόσχεση της μάρκας μας Rowenta – Enjoy Technology, παρέχοντας προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που όμως κάνουν την καθημερινότητα των καταναλωτών μας ποιοτικότερη και ευκολότερη. Η σειρά επαναφορτιζόμενων σκουπών stick XForce Flex χαρακτηρίζεται για την ευελιξία στο σκούπισμα, χάρη στο κοντάρι που «τσακίζει» και φτάνει έως και 4 φορές

πιο μακριά κάτω από χαμηλά έπιπλα, χωρίς σκύψιμο ή καταπόνηση της μέσης, για τη δυνατή απόδοση, ενώ παράλληλα η αποσπώμενη μπαταρία δίνει τη δυνατότητα για απεριόριστο σκούπισμα όταν υπάρχει μια εφεδρική. Αυτή η διάκριση έρχεται να ενισχύσει και να καλύψει την ανάγκη των καταναλωτών για προϊόντα που διευκολύνουν τη ζωή τους και επιβεβαιώνει την καθημερινή προτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνουν οι Έλληνες καταναλωτές σε όλα τα προϊόντα της Rowenta, μιας μάρκας που γεννήθηκε στη Γερμανία το 1909.

Ευγενία Σταθουλοπούλου
Marketing Manager, SEB Groupe Ελλάδος