Ασφαλιστικό – Επενδυτικό Πρόγραμμα

Προϊόν της Χρονιάς 2022 *
Full [Life Plan] ~ Εθνική Ασφαλιστική

Πρόκειται για ένα ασφαλιστικό προϊόν αμιγώς Αποταμιευτικό – Επενδυτικό που στοχεύει στη σταδιακή δημιουργία κεφαλαίου, ενώ ταυτόχρονα αξιοποιεί τις επενδυτικές ευκαιρίες των διεθνών αγορών. Το πρόγραμμα Full [Life Plan] καινοτομεί και διαφοροποιείται από τα άλλα επενδυτικά πλάνα ως προς την επενδυτική στρατηγική του και την ευελιξία του. Παρέχει 3 επιλογές Επενδυτικών Κεφαλαίων Τύπου Life Cycle, ανάλογα με τη χρονική διάρκεια του προγράμματος που επιλέγει ο ασφαλισμένος, ενώ ο επενδυτικός κίνδυνος μειώνεται κοντά στη λήξη του προγράμματος, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της δημιουργίας επαρκούς κεφαλαίου (για σύνταξη, σπουδές, ευ ζην κ.λπ).

Παράλληλα εξασφαλίζει την οικονομική προστασία των αγαπημένων προσώπων του ασφαλισμένου σε περίπτωση απώλειας ζωής. Η διαχείριση του κινδύνου γίνεται με καινοτόμα διαδικασία που προσφέρει ιδιαίτερη ευελιξία και προσαρμογή στις διαφορετικές φάσεις των διεθνών αγορών (ISOVOL), ενώ επικεντρώνεται σε βιώσιμες επενδύσεις εφαρμόζοντας αυστηρά κριτήρια ESG (Environmental, Social, Corporate Governance) στη διαχείριση χαρτοφυλακίων. Δίνει επιπλέον συμπληρωματική παροχή επιβράβευσης του ασφαλισμένου ως προς τη συνέπεια των πληρωμών, ως Επιβράβευση δεκαετίας( 1,5% της αξίας του ΛΕΑ) ή και Επιβράβευση λήξης (2% επί της αξίας του ΛΕΑ κατά τη λήξη) εφόσον το πρόγραμμα έχει διάρκεια από 15 έως 20 έτη.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Είμαστε για άλλη μια φορά περήφανοι που βρισκόμαστε στη διοργάνωση «Προϊόν της Χρονιάς 2022»! Η διάκριση αυτή αποτελεί την αναγνώριση των συνεχών προσπαθειών μας στην Εθνική Ασφαλιστική, να προσφέρουμε καινοτόμα προϊόντα, προσανατολισμένα στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των ανθρώπων που μας επιλέγουν. Είναι η επιβράβευση στην προσπάθειά μας να γινόμαστε καλύτεροι με γνώμονα τον άνθρωπο, να υπηρετούμε το θεσμό της ασφάλισης με συνέπεια, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ασφαλισμένους μας.

Το βραβευμένο πλέον προϊόν μας, Full [Life Plan] είναι ένα ασφαλιστικό-επενδυτικό προϊόν νέας γενιάς που προσφέρει πρόσβαση στις διεθνείς αγορές και ESG επενδύσεις, με ελάττωση του επενδυτικού ρίσκου που υπάρχει, όσο η επένδυση πλησιάζει στη λήξη της, ανάλογα με τη διάρκεια που έχει επιλέξει ο ασφαλισμένος. Ταυτόχρονα εξασφαλίζει την οικονομική προστασία των αγαπημένων του προσώπων σε περίπτωση απώλειας ζωής, μέσω της ασφαλιστικής κάλυψης που παρέχει.

Γιάννης Σηφάκης
Director Corporate, Marketing & Bancassurance, ΑΕΕΓΑ «Η Εθνική»