Αρώματα Σώματος

Προϊόν της Χρονιάς 2022 *
Nomadic Spirits Body Mists ~ Κρημ Τημ

H νέα αρωματική σειρά σώματος Nomadic Spirits της DUST+CREAM αποτελείται από 3 υπέροχα body mists, το Bohemian Pineapple, το Nomad Iris και το Earthly Violet. Η σειρά πρεσβεύει την απελευθέρωση, την ανεμελιά, την εξερεύνηση και την ανάγκη για ανακάλυψη.

Τα ανάλαφρα και δροσερά αρώματα της θα αναζωογονήσουν με ένα μόνο ψέκασμα την επιδερμίδα. Είναι ιδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας μιας και η συσκευασία τους δίνει τη δυνατότητα να τα έχετε παντού μαζί σας.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την αναγνώριση των προϊόντων της σειράς «Nomadic Spirits Body Mists» ως Προϊόντα της Χρονιάς 2022 σε μια τόσο ανταγωνιστική και δυναμική κατηγορία όπως αυτή των «Κρεμικών-Καλλυντικών» σε έναν άκρως αναγνωρισμένο θεσμό σε ελληνικό αλλά και διεθνές επίπεδο. H συγκεκριμένη βράβευση μας τιμά ιδιαίτερα και έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία καθώς προέρχεται από το καταναλωτικό μας κοινό. Η διάκριση αυτή, μας ωθεί να συνεχίσουμε να χτίζουμε το μέλλον του brand με αποφασιστικότητα, αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς τους καταναλωτές μας

όπως συνηθίζαμε μέσα στα 10 χρόνια ισχυρής παρουσίας στην αγορά των κρεμικών και των καλλυντικών προϊόντων. Η σειρά «Nomadic Spirits Body Mists» περιλαμβάνει 3 body mists, το Nomad Iris, το Βohemian Pineapple και το Nomad που ξυπνάνε τις αισθήσεις και χαρίζουν μια ευχάριστη και χαλαρή δροσιά σε κάθε σύγχρονη γυναίκα. Αυτά τα εξαιρετικά body mists διατίθενται σε υπέροχες ανακυκλώσιμες συσκευασίες, είναι φιλικά στην επιδερμίδα, και χαρίζουν ξεχωριστό άρωμα μεγάλης διάρκειας σε μια customer-friendly τιμή για να είναι προσιτά σε όλους.

Δημήτρης Πετκούσης
Marketing & Communications Manager, Cream Team