Αναψυκτικό με Φρούτα

Προϊόν της Χρονιάς 2023 *
Schweppes Pomegranate ~ COCA-COLA HELLAS

Με μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά και με εφόδιο την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού, τo Schweppes υποδέχεται στην οικογένειά του το νέο Schweppes με γεύση ρόδι. Η νέα γεύση ήρθε για να συμπληρώσει τη σειρά των αναψυκτικών Schweppes Orangeade, Lemonade και Pink Grapefruit και να προσφέρει στους καταναλωτές δροσιστικές στιγμές χαλάρωσης, προσδίδοντας χαρακτήρα σε κάθε στιγμή απόλαυσης στο σπίτι με αγαπημένα πρόσωπα και στις βραδινές εξόδους με φίλους.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στη διοργάνωση «Προϊόν της Χρονιάς 2023», όπου κάθε χρόνο αναδεικνύονται καινοτόμα προϊόντα και επιβραβεύονται οι εταιρείες που τα δημιουργούν.
Νιώθουμε περήφανοι που το Schweppes με γεύση ρόδι, το πιο πρόσφατο λανσάρισμά μας, έλαβε αυτήν τη σπουδαία βράβευση. Το νέο αυτό προϊόν ήρθε να εμπλουτίσει τη σειρά των αναψυκτικών Schweppes Orangeade, Lemonade και Pink Grapefruit, και να προσφέρει

νέο δροσιστικό χαρακτήρα σε κάθε στιγμή απόλαυσης εντός και εκτός σπιτιού!
Το Schweppes αποτελεί το πιο εκλεκτό ανθρακούχο αναψυκτικό στον κόσμο των ενηλίκων και τα τελευταία χρόνια σημειώνει μία ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά, οπότε η υψηλή προτίμηση του καταναλωτικού κοινού μάς δίνει κίνητρο να ενισχύουμε συνεχώς την γκάμα του.
Ευχαριστούμε πολύ τον διεθνώς καταξιωμένο θεσμό γι’ αυτήν τη σπουδαία διάκριση.

Μάρθα Οστιούνη
Senior Brand Manager Italy, Greece, Albania, Cyprus & Malta, Coca-Cola Hellas