Αναψυκτικά Cola Χωρίς Ζάχαρη

Προϊόν της Χρονιάς 2023 *
Coca-Cola Zero ~ COCA-COLA HELLAS

Mε μηδενική περιεκτικότητα σε ζάχαρη, η γεύση της νέας Coca-Cola Zero έρχεται ακόμα πιο κοντά στην αυθεντική γεύση της Coca-Cola Original Taste, που ο κόσμος απολαμβάνει εδώ και 135 χρόνια. Επίσης, αποκτά και ανανεωμένη εμφάνιση, με το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα της μάρκας να κυριαρχεί στη συσκευασία της και το διαχρονικό λογότυπό της σε μαύρο.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Είμαστε πολύ περήφανοι για την ανάδειξη της Coca-Cola Zero Sugar στη φετινή διοργάνωση «Προϊόν της Χρονιάς». Η διάκριση αυτή έρχεται να επισφραγίσει τη συνεχή προσπάθειά μας να προσφέρουμε καινοτόμα προϊόντα που απαντούν στις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες, χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση στην ποιότητα και τη μοναδική γευστική εμπειρία που έχει συνδεθεί άρρηκτα με την απόλαυση των αναψυκτικών μας.
Η Coca-Cola Zero Sugar αποτελεί τη ναυαρχίδα μας και ιδανική επιλογή για όσους θέλουν

να απολαμβάνουν την υπέροχη αυθεντική γεύση της Coca-Cola χωρίς ζάχαρη και θερμίδες. Πιστοί στη στρατηγική μας να αναπτύσσουμε νέα, καινοτόμα προϊόντα και να προσφέρουμε περισσότερες επιλογές με χαμηλή ή μηδενική περιεκτικότητα σε ζάχαρη, συνεχίζουμε να επενδύουμε σταθερά στην ανάπτυξη προϊόντων μειώνοντας τη ζάχαρη και συνεισφέροντας σε ένα πιο υγιεινό διατροφικό περιβάλλον, έχοντας καταφέρει να μειώσουμε κατά 24% τις θερμίδες στα αναψυκτικά της μέχρι σήμερα.

Ιωάννα Τοπάλη
Marketing Lead Greece, Cyprus & Malta, Coca-Cola Hellas