Αναψυκτικά Χωρίς Καφεΐνη

Προϊόν της Χρονιάς 2023 *
Coca-Cola Zero χωρίς Καφεΐνη ~ COCA-COLA HELLAS

Όταν έρχεται επιτέλους το τέλος της ημέρας, αναζητάς ένα δροσερό και απολαυστικό αναψυκτικό, όμως θέλεις να αποφύγεις την καφεΐνη, ειδικά τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Η νέα Coca-Cola χωρίς ζάχαρη και χωρίς καφεΐνη ήρθε για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές, προσφέροντας ασυμβίβαστη γεύση και καθιστώντας την ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε ώρα μέσα στην ημέρα!

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Ως μία Total Beverage Company, χτίζουμε σταθερά ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες. Εξελίσσουμε τις συνταγές μας, διατηρώντας την υπέροχη γεύση της αυθεντικής Coca-Cola σε προτεραιότητα.
Ταυτόχρονα, σεβόμαστε πλήρως τους καταναλωτές, γι’ αυτό τους προσφέρουμε προϊόντα για μια ισορροπημένη διατροφή. Στο πλαίσιο αυτό, εμπλουτίζουμε το χαρτοφυλάκιό μας με την Coca-Cola Zero Sugar Zero Caffeine, ένα καινοτόμο προϊόν χωρίς ζάχαρη και χωρίς καφεΐνη.

Η Coca-Cola Zero Sugar Zero Caffeine είναι ιδανική για όσους θέλουν να απολαύσουν την υπέροχη γεύση της Coca-Cola χωρίς συμβιβασμούς κάθε στιγμή της ημέρας, ακόμα και τις βραδινές ώρες.
Είμαστε, λοιπόν, διπλά χαρούμενοι γι’ αυτήν τη βράβευση, καθώς διακριθήκαμε για την Coca-Cola Zero Sugar Zero Caffeine, ένα πολύ αγαπημένο προϊόν για εμάς, το οποίο κατάφερε να ξεχωρίσει ως «Προϊόν της Χρονιάς», κερδίζοντας το μεγάλο στοίχημα να συμπληρώσουμε επάξια τη «ναυαρχίδα» μας Coca-Cola Zero Sugar.

Ιωάννα Τοπάλη
Marketing Lead Greece, Cyprus & Malta, Coca-Cola Hellas