Αναψυκτικά

Προϊόν της Χρονιάς 2022 *
Αναψυκτικά ΚΛΙΑΦΑ ~ ΚΛΙΑΦΑΣ

Με την εγγύηση της Οικογένειας Κλιάφα, μίας οικογενειακής επιχείρησης με μακρά ιστορία 95 χρόνων, επαναλανσάρουμε μία ανανεωμένη σειρά αναψυκτικών ανώτερης ποιότητας και μοναδικής γεύσης, με στόχο να δημιουργήσουμε νέα τάση στα αναψυκτικά τα οποία παράγονται αποκλειστικά από ποιοτικές πρώτες ύλες, με την ίδια αυθεντική συνταγή 95 ολόκληρων ετών, σε νέα μοναδική συσκευασία ΡΕΤ (σήμα κατατεθέν), διαφοροποιημένη από όλη την αγορά, με premium αισθητική, ετικέτα στο λαιμό, η οποία καλύπτει το καπάκι για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια!

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Η διάκριση ως «Προϊόν της Χρονιάς 2022» για τα αναψυκτικά ΚΛΙΑΦΑ στην κατηγορία τους, αποτελεί μια ξεχωριστή τιμή για την οικογένεια ΚΛΙΑΦΑ, καθώς η βράβευση προέρχεται από τους ίδιους τους καταναλωτές. Το βραβείο απονέμεται από έναν θεσμό διεθνούς κύρους και βασίζεται σε ειδική καταναλωτική έρευνα με κριτήρια όπως είναι η καινοτομία, η προσέλκυση και η αγοραστική πρόθεση του κοινού. Τα αναψυκτικά ΚΛΙΑΦΑΣ επαναλανσαρίστηκαν το 2021 σε καινοτόμα, διαφοροποιημένη συσκευασία, η οποία κέρδισε αμέσως τις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Πρόκειται για τα μόνα αναψυκτικά στην Ελλάδα, στην κατηγορία των ανθρακούχων αναψυκτικών με χυμούς φρούτων, τα οποία είναι ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ. Τα αναψυκτικά ΚΛΙΑΦΑ προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία, συνδυάζοντας την αυθεντικότητα των πρώτων υλών με την οικογενειακή παράδοση. Η διάκριση ως «Προϊόν της Χρονιάς 2022» στην κατηγορία τους, είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, καθώς επιβραβεύεται η φιλοσοφία της εταιρείας για καινοτομία και για προϊόντα διαφοροποιημένα, καλύπτοντας τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού για προϊόντα προστιθέμενης αξίας.

Σοφία Πέτρου
Brand Manager, Κλιάφας