Κατεψυγμένα Φαγητά

Προϊόν της Χρονιάς 2023 *
«Επιλέγουμε» ~ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ

Η νέα σειρά Μπάρμπα Στάθης «Επιλέγουμε» αποτελείται από 4 πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς σιτηρών και οσπρίων με εκλεκτά λαχανικά. Είναι έτοιμοι εύκολα και γρήγορα, σε 5 λεπτά, σε αντικολλητικό σκεύος ή στα μικροκύματα. Η ειδική συσκευασία τους μπαίνει στον φούρνο μικροκυμάτων και είναι 100% ανακυκλώσιμη. Και τα 4 προϊόντα της σειράς «Επιλέγουμε» Μπάρμπα Στάθης είναι νόστιμα, χορταστικά, πλούσια σε πρωτεΐνη, βοηθούν το μεταβολισμό και έχουν αντιοξειδωτική δράση. Απολαμβάνονται ως πλήρες γεύμα, συνοδευτικό ή σαλάτα.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Για περισσότερα από 50 χρόνια, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας και, μαζί, φτιάχνουμε τη συνταγή για ισορροπημένη, νόστιμη και θρεπτική, ποιοτική διατροφή. Η διάκρισή της νέας σειράς Μπάρμπα Στάθης «Επιλέγουμε» ως Προϊόν της Χρονιάς, μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια, και ευχαριστούμε πολύ τη διοργάνωση γι’ αυτό. Επιβεβαιώνεται έτσι η προσπάθειά μας να καινοτομούμε διαρκώς και να οδηγούμε τις εξελίξεις στον κλάδο των τροφίμων. Μέσα από τους 4 γευστικούς συνδυασμούς της

σειράς «Επιλέγουμε», προσφέρουμε στους καταναλωτές μας πρωτότυπα γεύματα, που ετοιμάζονται εύκολα και γρήγορα, συνδυάζοντας σιτηρά και όσπρια με εκλεκτά λαχανικά, πάντα με την εγγύηση ποιότητας και ασφάλειας Μπάρμπα Στάθης.
Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να θέτουμε τους καταναλωτές μας στο επίκεντρο όλων μας των δραστηριοτήτων, φροντίζοντας για τις καθημερινές, διατροφικές τους ανάγκες και δρώντας πάντοτε με βάση τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης.

Ιωάννα Τζούλη
Marketing Manager, Μπάρμπα Στάθης Α.Ε.