Βρεφική Φροντίδα

Προϊόν της Χρονιάς 2023 *
Johnson’s® Naturally Sensitive ~ JOHNSON & JOHNSON HELLAS

Η νέα σειρά Naturally Sensitive από το Johnson’s® με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, εμπλουτισμένα με βιολογική αλόη, φροντίζει φυσικά την επιδερμίδα όλης της οικογένειας. Πρόκειται για ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης με σαμπουάν, αφρόλουτρο και λοσιόν, που χαρίζει στο δέρμα απαλότητα και ενυδάτωση από την πρώτη μέρα ζωής!
Τα Johnson’s® Naturally Sensitive, χωρίς άρωμα, με υποαλλεργική* σύνθεση, ελεγμένα από παιδιάτρους και δερματολόγους, vegan** και πιστοποιημένα από το πρότυπο Cosmos Organic χαρίζουν την αγάπη της φύσης σε εσάς και το μωρό σας!

*Με σύνθεση που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργιών
**Δεν περιέχει καθόλου ζωικά παράγωγα

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Η βράβευση στο θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς 2023» είναι μεγάλη τιμή για εμάς και ταυτόχρονα επιβράβευση στη συνεχή προσπάθειά μας για καινοτομία και βελτίωση. Η εξέλιξη και η αναζήτηση νέων αποτελεσματικότερων τρόπων να καλύπτουμε τις ανάγκες των καταναλωτών μας, βρίσκονται στην καρδιά της φιλοσοφίας της Johnson & Johnson.
H σειρά προϊόντων Johnson’s® Naturally Sensitive, που αποτελούνται από 98% συστατικά φυσικής προέλευσης με βιολογική αλόη, είναι η απόλυτη επιλογή φυσικής φροντίδας τόσο για τους ενήλικες όσο και για τα

μωρά. Η επιλογή των Johnson’s® Naturally Sensitive ως Προϊόν της Χρονιάς στην κατηγορία της βρεφικής φροντίδας αποδεικνύει ότι οι καταναλωτές επιλέγουν με γνώμονα την προσωπική τους υγεία αλλά παράλληλα με σεβασμό στο περιβάλλον. H Johnson & Johnson δεσμεύεται να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο των προϊόντων από τη δημιουργία τους μέχρι και το τέλος της ζωής τους. Ευχαριστούμε το θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς 2023», που στηρίζει τη βιώσιμη καταναλωτική συμπεριφορά.

Γρηγόρης Καρέλος
Country Director, J&J Consumer Health Greece, Balkans & Israel