Τραπεζική Χρηματοδότηση

Προϊόν της Χρονιάς 2022 *
e-Χρηματοδότηση ~ Eurobank

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών στήριξης της επιχειρηματικότητας εν μέσω της υγειονομικής κρίσης, η Eurobank πρωτοπορεί και προσφέρει σε επιχειρηματίες πελάτες μία νέα υπηρεσία με την ονομασία e-xρηματοδότηση. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αιτηθούν χρηματοδότηση μέσω e-Banking, από όπου κι αν βρίσκονται και με τη συμβουλευτική υποστήριξη του Επαγγελματικού Συμβούλου v-Banking.

Η χρηματοδότηση καλύπτει τις ανάγκες τους σε Κεφάλαια κίνησης για την απαιτούμενη ρευστότητα της επιχείρησής και Δάνεια για επαγγελματική στέγη ή εξοπλισμό.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Η διάκριση της πρωτοβουλίας μας «e-χρηματοδότηση» από τον καταξιωμένο Θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς» αποτελεί για μας στην Eurobank μεγάλη τιμή. Πολύ περισσότερο, γιατί είναι μια διάκριση της Αγοράς, καθώς οι αξιολογήσεις έρχονται από τους καταναλωτές. Η κρίση της πανδημίας έφερε ταχύτερα εξελίξεις που είχαν ήδη διαφανεί ως τάσεις, όπως η ανάγκη ψηφιοποίησης της οικονομικής δραστηριότητας σε Δημόσιο, συναλλαγές, αλλά και επιχειρήσεις. Ο ρόλος μας είναι να είμαστε κοντά στους πελάτες μας και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τους, στο χρόνο και τον

τόπο που οι ίδιοι επιλέγουν. Με το «e-χρηματοδότηση», καταφέραμε να απλοποιήσουμε τη διαδικασία έγκρισης επαγγελματικού δανείου, ψηφιοποιώντας ένα μεγάλο μέρος της, διατηρώντας παράλληλα τη δυνατότητα της ανθρώπινης επαφής όπου το επιλέξει ο πελάτης, κάνοντας έτσι την επιχειρηματική χρηματοδότηση ακόμη πιο εύκολη και προσβάσιμη. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να δημιουργούμε λύσεις που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των πελατών μας και θα τους βοηθήσουν να πάνε την επιχείρησή τους μπροστά.

Ιάκωβος Γιαννακλής
Γενικός Διευθυντής Retail Banking, Eurobank