Γυναικεία Αποσμητικά

Προϊόν της Χρονιάς 2022 *
Bioten Deodorants ~ Γρ. Σαράντης

Tα γυναικεία αποσμητικά Bioten περιέχουν μια επαναστατική καινοτομία στην κατηγορία τους: τα πρεβιοτικά φυσικής προέλευσης (Natural Origin Prebiotics) που βοηθούν στην ενίσχυση της φυσικής άμυνας της επιδερμίδας, περιορίζουν τα βακτήρια που προκαλούν την κακοσμία, ενώ συμβάλλουν στην ισορροπία του μικρωβιώματoς της επιδερμίδας στην περιοχή της μασχάλης και των επιπέδων Ph.

Με 48ωρη προστασία, vegan friendly και δερματολογικά ελεγμένες φόρμουλες. H σειρά αποτελείται από 5 διαφορετικά αρώματα, που στην πελιοψηφία τους έχουν σαν βάση φυσικά συστατικά.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Η ανάδειξη της σειράς αποσμητικών Bioten σε Προϊόν της Χρονιάς 2022, αποτελεί μια ακόμα επιβεβαίωση της δυναμικής της μάρκας στη συγκεκριμένη κατηγορία, ενώ επιπρόσθετα αποδεικνύει τη σημαντική θέση που έχει κατακτήσει στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών.
Η εν λόγω διάκριση έρχεται ως μια αναγνώριση και για τον Όμιλο Σαράντη, μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων με σημαντική διεθνή παρουσία με κορυφαία brands και συνεργασίες, επιβραβεύοντας τον για την τεχνογνωσία,

την καινοτομία και την προσήλωση του στην ποιότητα που διέπουν το έργο του οργανισμού. Η σειρά των Bioten αποσμητικών φέρνει στην ελληνική αγορά μια πραγματικά επαναστατική τεχνολογία, αυτή των πρεβιοτικών σε συνδυασμό με συστατικά φυσικής προέλευσης. Τη νέα σειρά υπογράφει μια μεγάλη ευρέως αναγνωρισμένη μάρκα της κατηγορίας προσωπικής φροντίδας του Ομίλου Σαράντη, η μάρκα Bioten, που καταγράφει μια πολύ επιτυχημένη παρουσία στην ελληνική αγορά κατέχοντας βαθιά γνώση για τα φυσικά συστατικά και τι ιδιότητές τους.

Νικόλ Αλέξη
Brand Manager, Γρ. Σαράντης Ελλάς